Over ons

Met plezier

Waaijenberg Eikenhout is in 1996 als bouwbedrijf gestart.

Door de jaren heen is de liefde voor het ambacht en het werken met eikenhout gegroeid, zodat wij ons hebben gespecialiseerd in het vervaardigen van eiken gebinten.

Woonplezier, duurzaamheid en het doorgeven van het oude erfgoed gaan bij ons samen op.

ONS TEAM

Marien Waaijenberg

Adviseur – Eikenspecialist

Matthijs Waaijenberg

Projectmanager – Ontwerper

Derrick Waaijenberg

Restauratie timmerman

Wie zijn wij

Waaijenberg Eikenhout is in 1996 als bouwbedrijf gestart. 

Door de jaren heen is de liefde voor het ambacht en het werken met eikenhout gegroeid, zodat wij ons hebben gespecialiseerd in het vervaardigen van eiken gebinten en eiken maatwerk. Woonplezier, duurzaamheid en het doorgeven van het oude erfgoed gaan bij ons samen op. 

De typerende authentieke- en exclusieve uitstraling van onze eiken gebinten en interieurmaatwerk kunnen dan ook op alle mogelijke manieren gecombineerd worden met uw eigen stijl. Om uw dromen zo goed mogelijk te kunnen verwezenlijken geven wij graag een passend advies! 

Doordat wij de wensen van onze klanten bij ieder project, hoog in het vaandel hebben staan, besteden wij altijd veel aandacht aan een persoonlijke en klantgerichte benadering. 

Wat wij doen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en kunnen voor zowel particulieren als bedrijven, geschikte houtconstructies realiseren. U kan daarbij denken aan woonboerderijen en bijgebouwen, veranda’s, schuren, maar ook hooibergen en schaapskooien. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusieve handgemaakte interieurproducten zoals eiken trappen, deuren, keukens, vensterbanken, etc. 

Bijzonder aan onze onderneming is, dat wij onze klanten begeleiden tijdens het gehele ontwikkeltraject. Zo kunt u bij ons terecht voor het eerste ontwerp tot de complete installatie van houtconstructies en gebinten. Daarbij werken wij met slechts één centraal aanspreekpunt waar u gedurende het proces altijd terecht kunt met vragen en opmerkingen. 

Open chat
Informatie nodig?
Hallo👋
Kunnen we je helpen?