Home 5 Nieuw eiken

Nieuw eiken

met een verhaal

Eikenhout is de perfecte keuze voor een warme en natuurlijke uitstraling in uw interieur. Bovendien is het duurzaam en tijdloos, wat het ideale materiaal maakt voor allerlei constructies. Waaijenberg Eikenhout heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het maken van eiken constructies op traditionele wijze, waaronder eiken gebinten, balkenplafonds en kapconstructies voor nieuwbouw woningen of restylen van bestaande woningen.

Voor de eiken constructies worden de authentieke verbindingen, zoals de bekende zwaluwstaart- en pen-gat verbinding, gebruikt. Deze manier van produceren is niet alleen een knipoog naar de ambachtelijke historie van het eiken gebint. Het is daarmee ook een pasklaar en demontabel bouwpakket wat zorgt voor een korte montagetijd. 

De eiken gebinten zijn goed toepasbaar in uiteenlopende projecten. Of dat nu gaat om een woning, een bedrijfsgebouw, een boerderij, een bijgebouw of een schaapskooi, overal zorgt het voor een exclusieve meerwaarde. 

Oud eiken met een verhaal
Eiken gebinten zijkant

Voordelen

  • Duurzaam
  • Exclusief
  • Tijdloos
  • Natuurlijk

Eiken gebinten gebruiken in uw bouwproject

Waaijenberg Eikenhout vertelt u graag hoe wij eiken gebinten in uw bouwproject kunnen verwerken. Door onze expertise en ervaring al bij aanvang van het project te betrekken, kunnen wij zorgen voor het beste eindresultaat. We kunnen dan snel schakelen met u als klant, de architect en de aannemer. Zoekt u juist een partij om uw interieur te restylen, dan kunt u ons ook inschakelen. Wij maken namelijk gebruik van professionele 3D-impressies, zodat u direct een beeld heeft hoe het interieurontwerp eruit komt te zien en hoe eiken gebinten het interieur veranderen. 

$

Informatie aanvragen

Laat u inspireren

Nog niet helemaal overtuigd van de kracht van oud eiken? Neem een kijkje bij onze projecten en laat u inspireren.

Voordelen nieuw eiken

Nieuw eikenhout is een duurzame en stevige houtsoort die ideaal is voor allerlei toepassingen in huis en tuin. Het heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere houtsoorten. Zo is het zeer duurzaam en kan het jarenlang meegaan zonder dat het verkleurt of beschadigd raakt. Ook is het stevig en gemakkelijk te bewerken, wat het geschikt maakt voor allerlei projecten, zoals het maken van meubels of het renoveren van oude houten vloeren. Bovendien is eikenhout natuurlijk en geeft het een warme en rustgevende sfeer aan een ruimte. Tot slot is eikenhout ook milieuvriendelijk, omdat het biologisch afbreekbaar is en niet schadelijk is voor het milieu.

Eikenhouten keuken
Eiken gebinten zijkant

Al overtuigd?

Wanneer u een beroep doet op Waaijenberg Eikenhout, dan profiteert u van verschillende voordelen. Niet alleen hebben wij de kennis en ervaring om te gaan met oud eiken constructies, maar wij begeleiden onze klanten ook graag tijdens het hele traject. Van advies en ontwerp tot de realisatie, zijn wij graag nauw betrokken bij uw project.

Wij werken samen met de architect, de aannemer en met u als klant. Tevens kunt u rekenen op een perfecte afwerking. Wij staan er garant voor dat wij onze eiken balken of in goede staat opleveren. Ook heeft u de keuze om het eiken in kleur te realiseren. Uiteraard werken wij het oud eiken af met een beschermlaag.

Welkom bij Waaijenberg Eikenhout!

$

Offerte aanvragen

Heeft u bouwplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken met u graag alle mogelijkheden.

Magazine aanvragen

Boordevol inspiratie en de beste adviezen voor uw project. Vraag hem nu gratis en en wie weet start u binnenkort uw eigen project met eikenhout van Waaijenberg!

$

Aanvragen

Oud eiken

Vraag een offerte aan

Waaijenberg bewaart en hergebruikt antieke eiken gebinten en tovert ze om in werkelijk prachtige interieurontwerpen. Dat doen we met de kennis en ervaring waar eikenhout om vraagt. Zo voegen we sfeer en karakter toe aan uw interieur. Laten we een afspraak maken om uw droomwoning te realiseren!

Open chat
Informatie nodig?
Hallo👋
Kunnen we je helpen?