Home 5 Product 5 Oud eiken keukens en interieur

Oud eiken keukens en interieur 

voor de sfeer

Op zoek naar een exclusieve, handgemaakte eiken keuken? Waaijenberg Eikenhout is de juiste keuze voor u. Onze ervaren ontwerpers maken een prachtig ontwerp van uw droomkeuken na een kennismakingsgesprek. Wij bieden professioneel advies over alle opties die mogelijk zijn en nodigen u uit in onze showroom om onze prachtige oud eiken keukenfronten te bekijken.

Waaijenberg Eikenhout is de leverancier voor eiken interieur maatwerk. Onze producten variëren van eiken kledingkasten, boekenkasten, massieve vensterbanken, eiken plinten tot handgemaakte tafels en meer. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd. Wij werken met een team van gekwalificeerde vakmensen die uw wensen en eisen op elk gebied zullen vertalen in een prachtig eiken interieur.

Waarom eiken interieur?

Oud eiken interieur, zoals tafels, deuren en keukens, heeft veel voordelen. Het is een prachtig en uniek materiaal dat een warme en gezellige sfeer creëert in elke ruimte. Het heeft ook een rijke geschiedenis en unieke kenmerken zoals knoesten en scheuren die alleen met de tijd ontstaan. Bovendien is oud eiken duurzaam en milieuvriendelijk, omdat het hergebruikt hout is dat niet afkomstig is van nieuwe bomen. Kortom, oud eiken interieur is een geweldige keuze voor degenen die een warme en gezellige sfeer willen creëren in hun huis, terwijl tegelijkertijd een bijdrage wordt geleverd aan duurzaamheid.

$

Lees meer over oud eiken

Laat u inspireren

Nog niet helemaal overtuigd van de kracht van oud eiken? Neem een kijkje bij onze projecten en laat u inspireren.

Voordelen oud eiken

Oud eiken heeft ten opzichte van nieuw eikenhout het grote voordeel dat, door de jaren heen, het hout uitgedroogd is. Hout is een natuurlijk product. Eén van de nadelen van nieuw (eiken)hout is daarom dat dit hout kan krimpen bij kou en juist kan gaan uitzetten bij warmte. Hierdoor kunnen scheuren optreden in het materiaal. Bij oud eiken gebeurt dit niet, omdat het hout al uitgewerkt is. Daarom is oud eiken ideaal om te gebruiken in interieurwerk, zoals deuren, kasten en trappen. Ook is het mooi om het oude eiken te gebruiken voor veranda’s, in bijgebouwen of voor hooibergen.

Al overtuigd?

Wanneer u een beroep doet op Waaijenberg Eikenhout, dan profiteert u van verschillende voordelen. Niet alleen hebben wij de kennis en ervaring om te gaan met oud eiken constructies, maar wij begeleiden onze klanten ook graag tijdens het hele traject. Van advies en ontwerp tot de realisatie, zijn wij graag nauw betrokken bij uw project.

Wij werken samen met de architect, de aannemer en met u als klant. Tevens kunt u rekenen op een perfecte afwerking. Wij staan er garant voor dat wij onze eiken balken of in goede staat opleveren. Ook heeft u de keuze om het eiken in kleur te realiseren. Uiteraard werken wij het oud eiken af met een beschermlaag.

Welkom bij Waaijenberg Eikenhout!

$

Offerte aanvragen

Heeft u bouwplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken met u graag alle mogelijkheden.

Magazine aanvragen

Boordevol inspiratie en de beste adviezen voor uw project. Vraag hem nu gratis en en wie weet start u binnenkort uw eigen project met eikenhout van Waaijenberg!

$

Aanvragen

Oud eiken

Vraag een offerte aan

Waaijenberg bewaart en hergebruikt antieke eiken gebinten en tovert ze om in werkelijk prachtige interieurontwerpen. Dat doen we met de kennis en ervaring waar eikenhout om vraagt. Zo voegen we sfeer en karakter toe aan uw interieur. Laten we een afspraak maken om uw droomwoning te realiseren!

Open chat
Informatie nodig?
Hallo👋
Kunnen we je helpen?