Home 5 Product 5 Oud Eiken kozijnen en deuren

Oud eiken kozijnen en deuren 

als verfijning

Als u op zoek bent naar exclusieve oude eiken deuren en kozijnen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij produceren een grote hoeveelheid maatwerk deuren en kozijnen van oud eiken. Dit kan variëren van robuuste kloosterdeuren met prachtig smeedijzeren beslag tot verfijnde eiken schuifdeuren met veel glas. U kunt kiezen uit zowel donkere oud eiken als lichte eiken uitvoeringen. Onze foto’s zullen u inspireren en we maken alles op maat, dus alles is mogelijk! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waarom eiken interieur?

Deuren en kozijnen van oud eiken zijn een prachtige en unieke toevoeging aan elk interieur. Ze creëren een warme en gezellige sfeer en hebben een rijke geschiedenis met unieke kenmerken zoals knoesten en scheuren die alleen met de tijd ontstaan. Bovendien zijn deuren en kozijnen van oud eiken duurzaam en milieuvriendelijk, aangezien het hergebruikt hout is dat niet afkomstig is van nieuwe bomen. Kortom, als je op zoek bent naar een warme en gezellige sfeer in je huis, terwijl je tegelijkertijd een bijdrage levert aan duurzaamheid, dan zijn deuren en kozijnen van oud eiken een geweldige keuze.

$

Lees meer over oud eiken

Laat u inspireren

Nog niet helemaal overtuigd van de kracht van oud eiken? Neem een kijkje bij onze projecten en laat u inspireren.

Voordelen oud eiken

Oud eiken heeft ten opzichte van nieuw eikenhout het grote voordeel dat, door de jaren heen, het hout uitgedroogd is. Hout is een natuurlijk product. Eén van de nadelen van nieuw (eiken)hout is daarom dat dit hout kan krimpen bij kou en juist kan gaan uitzetten bij warmte. Hierdoor kunnen scheuren optreden in het materiaal. Bij oud eiken gebeurt dit niet, omdat het hout al uitgewerkt is. Daarom is oud eiken ideaal om te gebruiken in interieurwerk, zoals deuren, kasten en trappen. Ook is het mooi om het oude eiken te gebruiken voor veranda’s, in bijgebouwen of voor hooibergen.

Al overtuigd?

Wanneer u een beroep doet op Waaijenberg Eikenhout, dan profiteert u van verschillende voordelen. Niet alleen hebben wij de kennis en ervaring om te gaan met oud eiken constructies, maar wij begeleiden onze klanten ook graag tijdens het hele traject. Van advies en ontwerp tot de realisatie, zijn wij graag nauw betrokken bij uw project.

Wij werken samen met de architect, de aannemer en met u als klant. Tevens kunt u rekenen op een perfecte afwerking. Wij staan er garant voor dat wij onze eiken balken of in goede staat opleveren. Ook heeft u de keuze om het eiken in kleur te realiseren. Uiteraard werken wij het oud eiken af met een beschermlaag.

Welkom bij Waaijenberg Eikenhout!

$

Offerte aanvragen

Heeft u bouwplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken met u graag alle mogelijkheden.

Magazine aanvragen

Boordevol inspiratie en de beste adviezen voor uw project. Vraag hem nu gratis en en wie weet start u binnenkort uw eigen project met eikenhout van Waaijenberg!

$

Aanvragen

Oud eiken

Vraag een offerte aan

Waaijenberg bewaart en hergebruikt antieke eiken gebinten en tovert ze om in werkelijk prachtige interieurontwerpen. Dat doen we met de kennis en ervaring waar eikenhout om vraagt. Zo voegen we sfeer en karakter toe aan uw interieur. Laten we een afspraak maken om uw droomwoning te realiseren!

Open chat
Informatie nodig?
Hallo👋
Kunnen we je helpen?