Eiken gebinten

Klaar voor avontuur

Voordelen eiken gebinten

Duurzaam

Exclusief

Tijdloos

Natuurlijk

Eiken gebinten zijn ideaal te gebruiken voor uiteenlopende ruimtes. Voor eiken gebinten zijn authentieke houtverbindingen gebruikt, met andere woorden: pen-gat verbindingen. Dit betekent dat de eiken balken ontzettend sterk en zwaar belastbaar zijn. Waaijenberg Eikenhout is gespecialiseerd in oud eiken of eiken gebinten. U kunt op ons rekenen als u antieke gebinten uit oude gebouwen duurzaam wilt terugwinnen. Onze medewerkers demonteren de eiken gebinten voorzichtig en zorgvuldig en kunnen deze hergebruiken in uw pand. Of dat nu gaat om uw woning, een bedrijfsgebouw, een boerderij, een bijgebouw of een schaapskooi, u ziet het, de toepasbaarheid van eiken gebinten is legio!

Eiken gebinten gebruiken in uw bouwproject

Waaijenberg Eikenhout vertelt u graag hoe wij eiken gebinten in uw bouwproject kunnen verwerken. Door onze expertise en ervaring al bij aanvang van het project te betrekken, kunnen wij zorgen voor het beste eindresultaat. We kunnen dan snel schakelen met u als klant, de architect en de aannemer. Zoekt u juist een partij om uw interieur te restylen, dan kunt u ons ook inschakelen. Wij maken namelijk gebruik van professionele 3D-impressies, zodat u direct een beeld heeft hoe het interieurontwerp eruit komt te zien en hoe eiken gebinten het interieur veranderen.

Voordelen eiken gebinten

Naast de kracht van de eiken gebinten en de hoge belastbaarheid, heeft het nog  meer voordelen. Sommige eiken gebinten zijn ruim 400 jaar oud! Dat betekent dat invloeden van buitenaf zoals warmte en kou geen effect meer hebben op het hout. Waar jonger eikenhout nog krimpt of uitzet, wat scheurvorming tot gevolg heeft, is er geen effect van warmte of kou op eiken gebinten. Oud eiken heeft verder wel de voordelen van hout, zoals een authentieke uitstraling, die zorgt voor sfeer en karakter in uw pand. Al onze toepassingen van oud eiken is maatwerk. U krijgt dus precies wat we hebben besproken.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Laat u inspireren door de foto’s bij onze projecten voor uw eigen situatie. U ziet hier diverse voorbeelden hoe wij de eiken gebinten hebben toegepast in diverse gebouwen. Van kapschuur tot en met woonhuis. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Heeft u bouwplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken met u graag alle mogelijkheden.

Open chat
Informatie nodig?
Hallo👋
Kunnen we je helpen?