Restauratie

Met zorg en liefde

Voordelen restauratie

Duurzaam

Authentiek

Tijdloos

Natuurlijk

Bij de restauratie van gebinten gaat het vaak om oude, verrotte staanders die aan vervanging toe zijn. Het gebeurt soms ook wel dat een staander volledig moet worden hersteld. Deze moet dan worden verwijderd en opnieuw worden geplaatst.

Veel oude, monumentale panden hebben door de jaren heen veel achterstallig onderhoud. Door dit achterstallige onderhoud ontstaan er vaak lekkages, waardoor gebinten gaan verrotten. Dit wil je voorkomen, en daar helpt restauratie bij.

 

De kenmerken van eikenhout

Voor het herstellen van eiken gebinten is er specifieke vakkennis vereist. Bij Waaijenberg Eikenhout is deze kennis al jarenlang aanwezig. Met onze passie voor eiken zijn we in staat om alles uit deze houtsoort te halen. Daarnaast is alle ervaring in huis om het allerbeste resultaat neer te zetten. Met onze ambachtelijke manier, kunnen we de mooiste bergingen, daken en gevels realiseren en restaureren.

Voordelen oud eiken

Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, een boerderij of uw eigen woning. Waaijenberg Eikenhout is op het gebied van herstellen en restaureren van gebinten al sinds 1996 uw betrouwbare bedrijf. De liefde voor het ambacht is met de jaren gegroeid. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het restaureren van eiken gebinten.

Zijn u gebinten toe aan restauratie? Neem vrijblijvend contact met ons op en bekijk onze mogelijkheden.